over mij

Established in 1995

👋 𝗛𝗲𝘆 𝗷𝗶𝗷! Ik ben Kathleen, Full time Social Media Manager bij TBD Agency en (Travel 🌍) Content Creator in mijn vrije tijd. Ik bedenk content die het best bij jouw doelpubliek past.

Ik leef mij dus graag creatief uit. Canva, Illustrator en Indesign hebben dan ook geen geheimen voor me. Ik blijf mezelf graag uitdagen en ik ben super leergierig. Oké, nu denk je dat ik gewoon aan het ‘flemen’ ben, maar nee echt! Ik vind het leven maar saai als ik niets nieuws kan ontdekken of kan leren, daarom ben ik me nog meer aan het verdiepen in marketing.

Ik heb de grote ambitie om een expert te worden in mijn vak en stel voor mezelf graag doelen. Ondertussen kan Instagram niets meer voor me achterhouden. 🤓

In mijn studentenjaren heb ik Modetechnologie gestudeerd. Je kan dus wel zeggen dat ik een boontje heb voor mode, en het liefst van al fashion met heel veel kleur zoals roze en groen. 🌈

Nu zou ik hier nog een hele tekst kunnen neerschrijven over: “Hoe ik in mijn vorige job als verantwoordelijke de winkel heb omgetoverd tot een gezellige & warme winkel .En wat ik allemaal heb geleerd tijdens mijn solo reis van 3 maanden in de USA & mijn 3 maanden avontuur als skileerkracht in Oostenrijk.” Maar dat ga ik nu niet doen, Of heb ik het nu net wel gedaan? 😉 Wat ik in mijn lange werk ervaringsbrief zeker niet zou mogen vergeten is dat ik: “Elke dag tussen droomjurken heb gestaan in een bruidswinkel en dat ik in 2020 mijn eigen zaak (in bijberoep) opstartte als wedding planner om de gelukkige koppels hun dag te regiseren.” Woopsie, I did it again!

Om af te sluiten geef ik je nog graag mee dat ik super enthousiast ben, jou graag doe glimlachen en altijd het zonnetje ☀️ in huis ben. Al gaat dat meer over mijn persoonlijkheid dan mijn skills en mijn carrière.

Voila, dat was mijn verhaal in een notendop. Uiteraard heb ik je nog veel meer te vertellen dan enkel dit. Ik ben een spraakwaterval als het op verhalen neerkomt. 🌊 Dus tot snel! 💥


Ik kijk er naar uit om je nog meer te vertellen! En je een boost aan travel, kleur en positivity te geven.

Kate

Missie

Jouw die kriebels in je buik geven zodat je vol excitement en voorbereid op vakantie kan vertrekken met een boost vol vertrouwen!

Visie

Ik wil zoveel mogelijk vrouwen zichzelf laten omarmen, hun weirdness, maar vooral jou super excited maken voor je volgende trip!

Waardes

Scroll naar boven