Samenwerkingen

Content creatie

Op mijn pagina deel ik de pracht en de excitement van mid-budget travel, solo travel en geef ik een boost van vertrouwen aan mijn volgers. Als content creator en marketeer weet ik hoe belangrijk het is om kwalitatieve en goed doordachte content te creëeren. Daarom maak ik shots die jij kan gebruiken voor je Instagram pagina.

Geloof jij erin dat jou brand perfect bij mij past? Ik ga voor jou aan de slag om content te maken met een leuke vibe die past bij jou bedrijf.

IMG_3880_jpg
8d89a2be-70e3-4176-975c-84dfd109fb01

Social Media beheer

Als Marketeer en social media Manager ben ik dagelijks bezig met advertenties, plannen & onderhouden van sociale media accounts en bedenk ik content die het beste bij jou doelgroep past.
Ik leef mij dus graag creatief uit. Canva, Illustrator en Indesign hebben dan ook geen geheimen voor me. Ik blijf mezelf graag uitdagen en ik ben super leergierig.

Heb je nood aan iemand die jou account een ziel geeft en zorgt voor meer engagement? Of wil je een nieuw Logo (of ander grafisch werk) Hit Me Up! 😉

User Generated Content

Past mijn stijl en vibe helemaal bij jou brand en wil je graag content om op jou profiel te gebruiken?
Je kan video's en foto's verwachten waar een gevoel inzit en veel van mijn persoonlijkheid; heel vele enthousiasme, happiness, veel kleur en brede glimlach! Je ontvangt de afgesproken aantal kwalitatieve content die bij jou past.

Zo kun jij je engagement verhogen en je brand value verder verspreiden!

IMG_9642
Scroll naar boven